''I LOVE YOUR PAWS, SNOUT & FLUFFY BUTT!''


MEET THE B'S

Als iemand mij vraagt wat mijn passie is, dan is mijn eerste antwoord: mijn honden! Eigenlijk alle honden... 

Het begon met berner sennen Bunk, mijn eerste hond. Ik was 13 jaar en altijd al een dierengek. Cavia's, ratjes, muizen, konijnen, bijna alle knaagdieren heb ik gehad. Hoe lief en leuk al die dieren ook waren, het waren geen honden.

Na jarenlang goede redenen verzinnen waarom er wel een hond móest komen, was een kat toch een beter idee vond mijn moeder. En hoe gek we ook zijn op onze Lynn, ze is geen hond. Mijn moeder heeft het echter niet lang volgehouden, want een jaar later gingen we dan éin-de-lijk Bunk ophalen. Zo'n heerlijke zachte lieve puppy! Mijn fijnste jeugdherinnering. 

Maar ja, zoals bij meer dingen geldt: één is er eigenlijk geen, toch? Een paar jaar later haalden we Soof op, ons kleine portret. Inmiddels is Bunk helaas overleden en zijn Billie en Babs erbij gekomen. Je snapt nu vast ook waar de naam Sir B. vandaan komt? 

Sir B. dogwear

Sir B. is ontstaan vanuit een aantal dingen: ik houd van creativiteit, van ondernemen en van honden. Maar eigenlijk is Sir B. vooral ontstaan vanuit het probleem dat ik voor Soof de meest leuke dingen kan shoppen en dat het voor Billie en Babs voornamelijk praktisch is. Zo ontstond het idee om stijlvolle, stevige én praktische halsbanden en lijnen te gaan ontwikkelen voor alle rassen. Vandaar ook de uitgebreide matenserie van lengte- en breedte maten. Een franse bulldog en een boomer kunnen bijvoorbeeld wel dezelfde lengtemaat hebben, dan nog staat bij zo'n bull een bredere halsband stoerder. 

Een ander belangrijk punt is dat het comfortabel moet zijn. Om die reden heb ik ervoor gekozen dat de halsbanden smal toelopen bij de hals waar over het algemeen de gesp zit. Kies je dus voor een 5cm brede band, dan heeft je hond dus niet een 5cm gesp in z'n hals drukken. Toch nog een beetje praktisch ;).

COLLECTIE HALSBANDEN | COLLECTIE LIJNEN

© 2021 - 2024 sirb dogwear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel