''LET'S TURN SOME HEADS!''


 

Maak iedere wandeling nóg leuker met Sir B. dogwear! Vanuit de liefde en het enthousiasme voor honden wordt met deskundigheid van materialen voor álle honden luxe dogwear ontworpen. De collecties onderscheiden zich door creative spontaniteit, oog voor detail en persoonlijke touch. Sir B. dogwear staat voor de unieke verbinding tussen jou en je hond!

Ontstaan Sir B. dogwear

Sir B. is ontstaan vanuit de vraag voor toffe dogwear voor grote honden, allereerst vanuit mij persoonlijk. Met de komst van mijn berner Billie, wilde ik hem natuurlijk verwennen met een mooie set. Je bent tenslotte apetrots op je pup, niet waar? Ik zocht iets unieks, tijdloos, maar ook sterks voor hem. Iets waarmee hij 'de hoofden kon laten omdraaien' op straat. 

Vanuit deze visie worden alle designs ontworpen. Álle honden verdienen toch een set waarin ze stralen! Om deze reden heeft Sir B. dus ook een enorme matenserie qua halsbanden in zowel lengtes als breedtes. Een dalmatiër teef is ten slotte geen franse bull, maar ze kunnen toch dezelfde lengtemaat hebben.

Bij Sir B. dogwear vind je voor 'the small & the big guys' unieke dogwear van de mooiste kwaliteit.

Liefs

 


Roedel

 

© 2021 - 2024 sirb dogwear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel