GARANTIE

Alle items van Sir B. dogwear zijn met veel zorg met de hand gemaakt in eigen atelier. Dit doen we zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden en kunnen toezien op het proces. We maken gebruik van het beste metaalwaar dat te krijgen is, maar 100% bestand tegen verkleuren kan het nooit zijn. Dit komt doordat de riemen en lijnen worden gedragen door onze harige viervoeters die nog wel eens een duik nemen in een plas, rollen door modder en ravotten met maatjes. Vergeet de huidvetten ook niet die op de halsband komen bij het dragen. Bij normaal gebruik gaan de halsbanden een hondenleven lang mee. Vandaar ook de keuze om alles met de hand te stikken. Dit is steviger dan machinaal en eigenlijk onverwoestbaar. Ondanks dat wij dus kiezen voor de beste materialen en handwerk, kunnen wij niet de garantie geven dat het metaalwaar, het leer, ppm, etc. met verloop van tijd kunnen verkleuren. 

Leer 'werkt'. Die uitspraak heb je vast eens gehoord. Dat houdt in dat leer een materiaal is dat gebruikssporen kan laten zien. (Zee)water is bijvoorbeeld niet zo goed voor leer. Daarnaast is het natuurlijk ook niet te voorkomen dat er krasjes op komen van bijvoorbeeld takken waar je hond langs rent of tandjes van een spel met een andere hond. Je kunt het leer langer mooi houden door de halsband af en toe even schoon te maken en in te vetten. 

Aangezien alle items zorgvuldig met de hand gemaakt worden, kunnen er minimale verschillen zitten in de maatvoering en het ontwerp. Uiteraard doen wij onze uiterste best om dit te minimaliseren. 

Onze geschilderde producten worden met de hand geschilderd in eigen atelier. Dit is handwerk, dus ook hier kunnen minimale verschillen met de productfoto's zijn. Wij schilderen met hoge kwaliteit leerverf, maar het blijft een laagje 'op' het leer. Dit betekent dus dat bij stoten of scherpe dingen de verf eraf zal gaan (net als dat er een buts in het leer zou komen). Met verloop van tijd kan de verf vervagen. 

Uiteraard gaan we voor een mooi product waar jullie jarenlang plezier van hebben! Je kunt ook altijd even contact opnemen of jouw 'probleem' in de garantie valt en anders komen we er vast uit ;).

© 2021 - 2024 sirb dogwear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel